Close Menu

Team

Ons team van enthousiaste mensen...

KEES GOMMERS, DIRECTIE & INKOOP

Als algemeen directeur, en tevens initiator van de samenwerking BTC-Retail, ben ik verantwoordelijk voor het algeheel functioneren van het bedrijf. Mijn passie ligt echter bij de inkoop waar ik gelukkig nog altijd nauw bij betrokken ben. Hiervoor reizen we met regelmaat af naar Azië, maar ook binnen Europa hebben we onze inkoopbronnen. Samenwerken met mensen vind ik erg leuk en ook enorm uitdagend. BTC-Retail is wat dat betreft dan ook de ultieme uitdaging voor mij en mijn collega’s.

JOHAN COPPELMANS, LOGISTIEK & INKOOP

BTC ondersteunt haar leden in de inkoop van goederen van fabrikant/leverancier tot aan het tuincentrum. Ik zorg er voor dat dit logistieke proces zo efficiënt mogelijk verloopt. Belangrijke facetten in dit proces zijn de containermatige import vanuit het Verre Oosten en de afhandeling in ons distributiecentrum in Wijchen. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij alle inkooporders en sta ik dagelijks in contact met onze leveranciers.

CELESTE VROLIJKS, ADMINISTRATIE & WINKELAUTOMATISERING

Als administratief medewerkster ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse administratie van BTC-Retail. Daarnaast ondersteunt BTC-Retail haar leden ook in de winkelautomatisering t.b.v. het kassasysteem. Hiervoor ben ik het aanspreekpunt voor zowel onze leden als leveranciers.

GUUS TIMMERMANS, MARKETING

Als grafisch vormgever bij BTC-Retail houd ik mij dagelijks bezig met het ontwerpen van diverse promotionele uitingen en het actueel houden van onze online aanwezigheid. Met drie verschillende ketens in ons ledenbestand zijn de meningen met regelmaat verdeeld. Mijn uitdaging is dan ook om onze campagne zo vorm te geven, zodat ieder van de partijen tevreden is. Gelukkig is er daarnaast altijd ruimte voor een beetje maatwerk. 

 

 

TIM HENDRIKS, INKOOP & CATEGORY MANAGEMENT

Als inkoper / category manager sta ik dagelijks in contact met onze leveranciers en de BTC leden om te zorgen dat alles vlot verloopt. Daarnaast ben ik continue in de markt op zoek naar actieproducten en  leuke, innoverende assortimenten zowel in binnen- als buitenland. Met als uiteindelijk doel een divers, actueel en onderscheidend aanbod in de winkels van onze leden.

Werken bij

Werken bij BTC-Retail.