Close Menu

Team

Ons team van enthousiaste mensen...

KEES GOMMERS, DIRECTIE & INKOOP

Als algemeen directeur, en tevens initiator van de samenwerking BTC-Retail, ben ik verantwoordelijk voor het algeheel functioneren van het bedrijf. Mijn passie ligt echter bij de inkoop waar ik gelukkig nog altijd nauw bij betrokken ben. Hiervoor reizen we met regelmaat af naar Azië, maar ook binnen Europa hebben we onze inkoopbronnen. Samenwerken met mensen vind ik erg leuk en ook enorm uitdagend. BTC-Retail is wat dat betreft dan ook de ultieme uitdaging voor mij en mijn collega’s.

JOHAN COPPELMANS, DIGITALISERING, AUTOMATISERING & DATAMANAGEMENT

Het wordt voor alle bedrijven natuurlijk steeds belangrijker. Zo ook voor BTC-Retail en haar leden. Mijn taak is het beheer en uitbreiding van dit digitale landschap. Hierdoor krijgt ieder import artikel een barcode, wordt een order digitaal verstuurd, krijgt iedere doos een plek aangewezen in het magazijn, websites worden gevuld en weten we direct wat de bestsellers zijn. Dit betekend dat ik het aanspreekpunt ben voor onze IT partners en help ik onze leden met hun wensen en issues zodat ook zij de systemen optimaal benutten.

GUUS TIMMERMANS, MARKETING

Als grafisch vormgever bij BTC-Retail houd ik mij dagelijks bezig met het ontwerpen van diverse promotionele uitingen en het actueel houden van onze online aanwezigheid. Met drie verschillende ketens in ons ledenbestand zijn de meningen met regelmaat verdeeld. Mijn uitdaging is dan ook om onze campagne zo vorm te geven, zodat ieder van de partijen tevreden is. Gelukkig is er daarnaast altijd ruimte voor een beetje maatwerk. 

 

 

TIM HENDRIKS, INKOOP & CATEGORY MANAGEMENT

Als inkoper / category manager sta ik dagelijks in contact met onze leveranciers en de BTC leden om te zorgen dat alles vlot verloopt. Daarnaast ben ik continue in de markt op zoek naar actieproducten en  leuke, innoverende assortimenten zowel in binnen- als buitenland. Met als uiteindelijk doel een divers, actueel en onderscheidend aanbod in de winkels van onze leden.

SASKIA VAN LINGEN-TIMMER, ADMINISTRATIE

Als administratief medewerkster ben ik in eerste instantie verantwoordelijk voor de dagelijkse administratie van BTC-Retail zoals het inboeken van facturen en het verzorgen van betalingen. Ook ben ik verantwoordelijk voor personeelszaken. Daarnaast heb ik ook nog secretariële werkzaamheden en ondersteun ik mijn collega’s op het gebied van de winkelautomatisering. Het is leuk om me met verschillende taken bezig te houden binnen het bedrijf, dat houdt mijn werk afwisselend en veelzijdig!

JOFFREY VAN ROSSUM, LOGISTIEK

Als logistiek medewerker is mijn voornaamste taak om er voor te zorgen dat alle logistieke activiteiten van begin tot eind worden geregeld. Dit doen we door korte lijntjes te houden met leveranciers, logistieke partners en onze winkels. Het doel is om de goederen op het juiste moment in de winkels te krijgen, zodat onze klanten altijd kunnen genieten van de nieuwste producten en trends. Het optimaal bedienen van onze leden staat bij het logistieke proces centraal.

ILSE VLOET, INKOOP EN CATEGORY MANAGEMENT

Tegenwoordig staan onze tuincentra, naast het aanbod groen, ook bekend om hun uitgebreide collectie interieurartikelen. Dit begon met Pasen en uiteraard Kerst, maar is inmiddels het hele jaar niet meer weg te denken. Als inkoper sfeer & deco wil ik ervoor zorgen dat het haast onmogelijk is om onze winkels met lege handen te verlaten. Voor ieder wat wils, passend in ieder interieur; dat is waar ik naar op zoek ga.

Werken bij

Werken bij BTC-Retail.