Close Menu

Team

Ons team van enthousiaste mensen...

KEES GOMMERS, DIRECTIE & INKOOP

Als algemeen directeur, en tevens initiator van de samenwerking BTC-Retail, ben ik verantwoordelijk voor het algeheel functioneren van het bedrijf. Mijn passie ligt echter bij de inkoop waar ik gelukkig nog altijd nauw bij betrokken ben. Hiervoor reizen we met regelmaat af naar Azië, maar ook binnen Europa hebben we onze inkoopbronnen. Samenwerken met mensen vind ik erg leuk en ook enorm uitdagend. BTC-Retail is wat dat betreft dan ook de ultieme uitdaging voor mij en mijn collega’s.

JOHAN COPPELMANS, DIGITALISERING, AUTOMATISERING & DATAMANAGEMENT

Het wordt voor alle bedrijven natuurlijk steeds belangrijker. Zo ook voor BTC-Retail en haar leden. Mijn taak is het beheer en uitbreiding van dit digitale landschap. Hierdoor krijgt ieder import artikel een barcode, wordt een order digitaal verstuurd, krijgt iedere doos een plek aangewezen in het magazijn, websites worden gevuld en weten we direct wat de bestsellers zijn. Dit betekend dat ik het aanspreekpunt ben voor onze IT partners en help ik onze leden met hun wensen en issues zodat ook zij de systemen optimaal benutten.

CELESTE VROLIJKS, ADMINISTRATIE & WINKELAUTOMATISERING

Als administratief medewerkster ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse administratie van BTC-Retail. Daarnaast ondersteunt BTC-Retail haar leden ook in de winkelautomatisering t.b.v. het kassasysteem. Hiervoor ben ik het aanspreekpunt voor zowel onze leden als leveranciers.

GUUS TIMMERMANS, MARKETING

Als grafisch vormgever bij BTC-Retail houd ik mij dagelijks bezig met het ontwerpen van diverse promotionele uitingen en het actueel houden van onze online aanwezigheid. Met drie verschillende ketens in ons ledenbestand zijn de meningen met regelmaat verdeeld. Mijn uitdaging is dan ook om onze campagne zo vorm te geven, zodat ieder van de partijen tevreden is. Gelukkig is er daarnaast altijd ruimte voor een beetje maatwerk. 

 

 

TIM HENDRIKS, INKOOP & CATEGORY MANAGEMENT

Als inkoper / category manager sta ik dagelijks in contact met onze leveranciers en de BTC leden om te zorgen dat alles vlot verloopt. Daarnaast ben ik continue in de markt op zoek naar actieproducten en  leuke, innoverende assortimenten zowel in binnen- als buitenland. Met als uiteindelijk doel een divers, actueel en onderscheidend aanbod in de winkels van onze leden.

BAS ARTS, LOGISTICS MANAGER

Mijn taak als logistiek manager binnen BTC is er voor te zorgen dat alle logistieke activiteiten van begin tot eind worden geregeld. Dit loopt van de container import uit het Verre Oosten, transport binnen Europa en het regelen van de binnenlandse distributie en opslag vanuit ons DC in Wijchen en externe locaties. Hierbij heb ik contact met leveranciers, de bij BTC aangesloten tuincentra en onze transportpartners. Het optimaal bedienen van onze leden staat bij het logistieke proces centraal.

Werken bij

Werken bij BTC-Retail.